Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési információk

Swagdog.hu webshopunkban az alábbi fizetési módok állnak a rendelkezésedre.

Barion (bankkártyás fizetés)

Fizess kényelmesen bankkártyával a Barion-nal. A 2015-ben alapított Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • American Express bankkártyádat

Banki átutalás

A rendelés visszaigazolása után, lehetőség van banki átutalással is fizetni. Ezzel megspórolhatod az utánvét összegét. Az eredeti számla a csomag kézhezvételekor kerül átadásra. Amennyiben 14 napon belül elállsz a vásárlástól, az összeget arra a számlaszámra utaljuk vissza, amelyről az érkezett, 30 napon belül.

Az utalás adatait a visszaigazoló e-mail tartalmazza, amikor a csomagodat már összekészítettük. Az utalás beérkezését követően csomagodat azonnal átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapod a rendelésed.

Utánvét

A rendelés végösszegét a küldemény átvételekor kell kifizetni, készpénzben, a GLS futárnak. Ennek sajnos számunkra is díja van, amelynek nagyobb részét átvállaljuk. Az utánvét összege 290 Ft. Javasoljuk a bankkártyás fizetési lehetőséget vagy a banki átutalást, amely teljesen biztonságos megoldást jelent számodra.